1. תחילה, נשטוף את הפטריות היטב ונחתוך אותן לפרוסות דקות. נניח אותן בקערה גדולה.
2. נחתוך את העגבניות המיובשות לרצועות דקות ונוסיף לקערה עם הפטריות.
3. נקצוץ את הבצל הסגול דק ונוסיף לקערה.
4. נכתוש את שיני השום ונוסיף לקערה.
5. נוסיף את שמן הזית, מיץ הלימון והחומץ הבלסמי לקערה ונערבב היטב את כל המרכיבים.
6. נתבל במלח ופלפל לפי הטעם ונערבב שוב.
7. נוסיף את הפטרוזיליה והבזיליקום הקצוצים ונערבב בעדינות.
8. נפזר מעל את גבינת הפרמזן המגוררת ונגיש מיד.