1. תחילה, נשטוף היטב את הפטריות והצנוניות תחת מים זורמים. נייבש אותן בעדינות בעזרת מגבת נייר.
2. נחתוך את הפטריות לפרוסות דקות ונניח בקערה גדולה.
3. נחתוך את הצנוניות לפרוסות דקות ונוסיף לקערה עם הפטריות.
4. נקצוץ את הבצל הירוק והפטרוזיליה ונוסיף לקערה.
5. נוסיף את שמן הזית, מיץ הלימון, המלח והפלפל השחור לקערה ונערבב היטב עד שכל המרכיבים מתמזגים.
6. נפזר מעל את אגוזי המלך הקצוצים ונערבב בעדינות.
7. נטעם ונשפר תיבול לפי הצורך.
8. נגיש את הסלט מיד או נשמור במקרר עד ההגשה.