1. מתחילים בחימום מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים כף שמן זית. מוסיפים את גרעיני התירס ומטגנים אותם עד שהם מקבלים צבע זהוב ופריך, כ-5 דקות. מוציאים את התירס מהמחבת ומניחים בצד להתקרר.
2. באותה מחבת, מוסיפים כף שמן זית נוספת ומוסיפים את הפטריות. מטגנים את הפטריות עד שהן מתרככות ומשחררות את הנוזלים שלהן, כ-5 דקות נוספות.
3. מכבים את האש ומוסיפים למחבת את התירס הקלוי, חומץ הבלסמי, הדבש, מלח ופלפל. מערבבים היטב כדי שכל המרכיבים יתמזגו יחד.
4. מעבירים את הסלט לקערת הגשה ומפזרים מעל את עלי הפטרוזיליה ואגוזי המלך הקצוצים. מערבבים בעדינות ומגישים מיד.