1. תחילה, נשטוף את הפטריות היטב ונחתוך אותן לפרוסות דקות. נניח בצד.
2. נקלף את הגזר ונחתוך אותו לרצועות דקות בעזרת קולפן ג'וליאן או סכין חדה.
3. נחתוך את הפלפל האדום לרצועות דקות ואת הבצל הירוק לפרוסות אלכסוניות.
4. במחבת גדולה, נחמם את שמן השומשום על חום בינוני ונוסיף את השום והג'ינג'ר. נטגן קלות עד שהריח מתחיל לעלות.
5. נוסיף את הפטריות למחבת ונערבב היטב כך שהן יצופו בשמן ובתבלינים. נטגן כ-5 דקות עד שהפטריות מתרככות מעט.
6. נוסיף את הגזר והפלפל האדום למחבת ונערבב. נטגן עוד כ-3 דקות.
7. נוסיף את רוטב הסויה, חומץ האורז והדבש למחבת ונערבב היטב כך שכל הירקות יצופו ברוטב.
8. נבשל עוד כ-2 דקות עד שהרוטב מצטמצם מעט.
9. נכבה את האש ונוסיף את הבצל הירוק והשומשום הקלוי. נערבב בעדינות.
10. נעביר את הסלט לקערת הגשה ונקשט בכוסברה טרייה.
11. נטעם ונוסיף מלח ופלפל לפי הצורך.
12. נגיש את הסלט חם או בטמפרטורת החדר.