1. תחילה, נשטוף היטב את הפטריות ונחתוך אותן לפרוסות דקות. נניח בצד.
2. נחתוך את הבצל הסגול לחצאי טבעות דקות ונוסיף לקערה גדולה.
3. נחמם מחבת עם כף שמן זית ונוסיף את הפטריות. נטגן אותן על אש בינונית עד שהן מתרככות ומשחימות מעט, כ-5 דקות. נוריד מהאש ונניח להתקרר.
4. נוסיף את הפטריות המטוגנות לקערה עם הבצל.
5. נוסיף את החמוציות המיובשות לקערה ונערבב בעדינות.
6. נכין את הרוטב: נערבב בקערה קטנה את שמן הזית הנותר, חומץ הבלסמי, מיץ הלימון, הדבש, מלח ופלפל. נערבב היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
7. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות כך שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
8. נפזר מעל את עלי הפטרוזיליה הקצוצים ונגיש מיד.