1. תחילה, ננקה את הפטריות בעזרת מטלית לחה ונחתוך אותן לפרוסות דקות.
2. נחמם מחבת גדולה עם כף שמן זית ונוסיף את הפטריות. נטגן אותן על אש בינונית עד שהן מתרככות ומשחימות מעט.
3. נוסיף למחבת את השום הכתוש ונערבב היטב למשך דקה נוספת.
4. נוסיף למחבת את החומץ הבלסמי והדבש, נערבב ונבשל עוד 2 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים.
5. נחתוך את גבינת החלומי לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ ונחמם מחבת נוספת עם כף שמן זית.
6. נניח את פרוסות החלומי במחבת החמה ונצלה אותן כ-2 דקות מכל צד עד שהן מזהיבות ופריכות.
7. נרכיב את הסלט: נניח את עלי הרוקט בקערה גדולה, נוסיף את הפטריות המטוגנות, פרוסות החלומי הצלוי ואגוזי המלך הקלויים.
8. נתבל במלח ופלפל לפי הטעם ונערבב בעדינות כדי לא לפגוע בפריכות של החלומי.
9. נגיש מיד ונהנה מהטעמים המופלאים.