1. התחילו בהכנת כל המרכיבים: פרסו את הפטריות, חתכו את האבוקדו לקוביות, וקצצו את הבצל הסגול והכוסברה.
2. בקערה גדולה, ערבבו את הפטריות, האבוקדו, הבצל הסגול והכוסברה. ערבבו בעדינות כדי לא לפגוע במרקם הקרמי של האבוקדו.
3. סחטו את מיץ הלימון מעל הסלט והוסיפו כף שמן זית. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
4. ערבבו שוב בעדינות כדי שהטעמים יתמזגו יחד.
5. פזרו מעל גרעיני חמנייה קלויים להוספת קראנץ' וטעם נוסף.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטריות והטעמים המדהימים!