1. תחילה, ננקה את הפטריות בעזרת מטלית לחה ונחתוך אותן לפרוסות דקות. חשוב לא לשטוף את הפטריות במים כדי לא לפגוע במרקם שלהן.
2. נחמם מחבת גדולה על אש בינונית ונוסיף כף אחת של שמן זית. נוסיף את הפטריות למחבת ונערבב בעדינות עד שהן מתחילות להתרכך ולהשחים מעט, כ-5 דקות.
3. נוסיף למחבת את השום הכתוש ונמשיך לטגן עוד דקה אחת, עד שהשום מפיץ ניחוח.
4. נכבה את האש ונעביר את הפטריות לקערה גדולה.
5. נוסיף לקערה את עלי הרוקט, אגוזי המלך הקלויים וגבינת העיזים המפוררת.
6. נכין את הרוטב: נערבב בקערה קטנה את שארית שמן הזית, חומץ הבלסמי, הדבש, מלח ופלפל לפי הטעם. נערבב היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
7. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
8. נגיש את הסלט מיד, כשהוא טרי ורענן.