1. תחילה, נשטוף את הפטריות היטב ונחתוך אותן לפרוסות דקות. נניח בצד.
2. במחבת גדולה, נחמם את שמן הזית על אש בינונית. נוסיף את הבצל הקצוץ ונטגן עד שהוא מתחיל להתרכך ולהזהיב.
3. נוסיף את הפטריות למחבת ונערבב היטב. נטגן את הפטריות עד שהן מתרככות ומשחררות את הנוזלים שלהן, כ-5-7 דקות.
4. נוסיף למחבת את החומץ הבלסמי, המלח והפלפל, ונערבב היטב. נמשיך לבשל עוד 2 דקות כדי שהטעמים יתמזגו.
5. נעביר את תערובת הפטריות לקערת סלט גדולה. נוסיף את גרגרי הרימון, עלי הפטרוזיליה והדבש. נערבב בעדינות כדי לא לפגוע בגרגרי הרימון.
6. נטעם ונתקן תיבול לפי הצורך. נגיש את הסלט בטמפרטורת החדר או קר.