1. מתחילים בבישול הפסטה: מביאים סיר גדול עם מים לרתיחה, מוסיפים מלח ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה. מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
2. אם משתמשים בתירס קפוא, מחממים אותו במיקרוגל או מבשלים במים רותחים למשך 2-3 דקות עד שהוא מתרכך. אם משתמשים בתירס טרי, פשוט חותכים את הגרעינים מהקלח.
3. בקערה קטנה מערבבים את שמן הזית, מיץ הלימון והדבש עד לקבלת רוטב אחיד.
4. מוסיפים את התירס, עלי הבזיליקום, עגבניות השרי והפרמזן לפסטה. יוצקים את הרוטב מעל ומערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מתמזגים.
5. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים מיד או שומרים במקרר עד ההגשה.