1. מתחילים בהכנת הקוסקוס: מניחים את הקוסקוס בקערה גדולה ושופכים מעליו את המים הרותחים. מוסיפים כף שמן זית וחצי כפית מלח, מערבבים קלות ומכסים את הקערה. נותנים לקוסקוס לספוג את המים במשך כ-10 דקות. לאחר מכן, פותחים את הקערה ומפרידים את הגרגרים בעזרת מזלג.
2. בזמן שהקוסקוס סופג את המים, מחממים מחבת קטנה על אש בינונית וקולים את הצנוברים עד שהם מזהיבים ומפיצים ריח נפלא. שימו לב לא לשרוף אותם!
3. בקערה גדולה מערבבים את הקוסקוס המוכן עם העגבניות השרי, המלפפונים, הבצל הירוק, הפטרוזיליה והנענע.
4. מכינים את הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את מיץ הלימון עם הדבש, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. שופכים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות.
5. מוסיפים את הצנוברים הקלויים לסלט ומערבבים שוב בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
6. מגישים את הסלט בטמפרטורת החדר או קר, ונהנים מכל ביס!