
1. תחילה, יש לשטוף היטב את עגבניות השרי ועלי הרוקט תחת מים זורמים. לאחר מכן, לייבש אותם בעדינות עם מגבת נייר.
2. חותכים את עגבניות השרי לחצאים ומניחים בקערה גדולה.
3. מוסיפים את עלי הרוקט לקערה עם העגבניות.
4. מפזרים מעל את גבינת הפרמזן המגוררת בצורה אחידה.
5. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את שמן הזית והחומץ הבלסמי עד לקבלת רוטב אחיד.
6. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
7. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים מיד.