
 
											1. נתחיל בהכנת הרוטב: בקערה קטנה נערבב את המיונז, היוגורט ומיץ הלימון עד לקבלת תערובת חלקה. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב שוב. נשים בצד למנוחה.
2. נמשיך בהכנת הסלט: נחתוך את האגסים והתפוחים לקוביות קטנות ונשים בקערה גדולה. נוסיף את הסלרי הקצוץ, האגוזים הקלויים והענבים החצויים. נערבב בעדינות כדי לא לפגוע במרקם הפירות.
3. נוסיף את הרוטב שהכנו לקערת הסלט ונערבב בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
4. נניח את עלי החסה על צלחת הגשה גדולה ונשפוך מעליהם את הסלט. נגיש מיד ונהנה מהטעמים המופלאים!