1. מתחילים בהכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את היוגורט, המיונז ומיץ הלימון עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים שוב. מניחים בצד.
2. חותכים את התפוחים לקוביות קטנות, אין צורך לקלף את הקליפה. מעבירים לקערה גדולה.
3. חותכים את גבעולי הסלרי והמלפפון לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה עם התפוחים.
4. מוסיפים את הצימוקים ואגוזי המלך לקערה ומערבבים בעדינות את כל המרכיבים.
5. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. מעבירים את הסלט לכלי הגשה ומגישים מיד. ניתן לקשט בכמה אגוזי מלך שלמים מעל להוספת קראנץ'.