1. תחילה, נחתוך את התפוחים לקוביות קטנות. אין צורך לקלף את התפוחים, הקליפה מוסיפה צבע וטעם לסלט.
2. בקערה גדולה, נערבב את קוביות התפוחים עם מיץ הלימון כדי למנוע השחרה.
3. נוסיף את הסלרי הקצוץ ואת עלי הרוקט לקערה ונערבב בעדינות.
4. בקערה נפרדת, נערבב את המיונז עם היוגורט, נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב עד לקבלת רוטב חלק ואחיד.
5. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. נוסיף את אגוזי המלך הקלויים ונערבב שוב בעדינות.
7. נגיש את הסלט מיד או נשמור במקרר עד ההגשה.