1. נתחיל בהכנת הרוטב: בקערה קטנה נערבב את המיונז, היוגורט ומיץ הלימון עד לקבלת תערובת חלקה. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב שוב. נניח בצד.
2. נחתוך את התפוחים לקוביות קטנות ונעביר לקערה גדולה. נוסיף את גבעולי הסלרי החתוכים לפרוסות דקות ואת הענבים החצויים.
3. נוסיף את אגוזי הלוז הקלויים לקערה עם התפוחים, הסלרי והענבים. נערבב בעדינות כדי לא לפגוע במרקם של הפירות והאגוזים.
4. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
5. נניח את עלי החסה על צלחת הגשה גדולה ונשפוך מעליהם את הסלט. נגיש מיד ונהנה מהטעמים המופלאים!