1. נתחיל בהכנת הרוטב: בקערה קטנה נערבב את היוגורט, המיונז, חומץ הבלסמי והדבש. נערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונניח בצד.
2. נחתוך את התפוחים לקוביות קטנות ונשים בקערה גדולה. נוסיף את גבעולי הסלרי החתוכים דק, הענבים החצויים, אגוזי המלך הקלויים והחמוציות המיובשות.
3. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
4. נניח את עלי החסה על צלחת הגשה גדולה ונשפוך מעליהם את הסלט. נגיש מיד ונהנה מהטעמים המופלאים!