1. תחילה, נשרה את האצות וואקמה במים קרים למשך כ-10 דקות עד שהן מתרככות. לאחר מכן נסנן ונשטוף היטב במים קרים.
2. נבשל את אטריות השעועית לפי הוראות היצרן, נסנן ונשטוף במים קרים כדי לעצור את הבישול.
3. נחתוך את הגזר לרצועות דקות בעזרת קולפן ג'וליאן, נחתוך את המלפפון והפלפל האדום לרצועות דקות גם כן.
4. נקצוץ את הבצלים הירוקים לחתיכות קטנות.
5. בקערה גדולה, נערבב את האצות, האטריות, הגזר, המלפפון, הפלפל והבצל הירוק.
6. נוסיף את השומשום הקלוי ונערבב בעדינות.
7. נכין את הרוטב: נערבב יחד את רוטב הסויה, שמן השומשום, חומץ האורז והדבש. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
8. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב היטב עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
9. נניח לסלט לנוח במקרר למשך כ-15 דקות כדי שהטעמים יתמזגו יחד.
10. נגיש את הסלט קר ונהנה מהטעמים האסיאתיים המרעננים.