1. תחילה, יש להשרות את האצות במים חמים למשך כ-10 דקות עד שהן מתרככות. לאחר מכן, לסנן ולסחוט את המים העודפים.
2. בקערה גדולה, לערבב את האצות המוכנות עם הנבטים, הגזר המגורד והמלפפון הפרוס.
3. להכנת הרוטב, לערבב בקערה קטנה את רוטב הסויה, שמן השומשום, חומץ האורז והסוכר החום עד שהסוכר נמס לחלוטין.
4. לשפוך את הרוטב על הסלט ולערבב היטב כך שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
5. להוסיף את אגוזי הקשיו והשומשום הקלוי ולערבב בעדינות.
6. לטעום ולתקן תיבול עם מלח ופלפל לפי הצורך.
7. להגיש מיד וליהנות מהטעמים המרעננים והמרקמים המגוונים.