1. נתחיל בהכנת הרוטב: בקערה קטנה נערבב את הדבש, החומץ הבלסמי ושמן הזית. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
2. נשטוף את עלי הרוקט ונייבש אותם היטב. נניח אותם בקערת סלט גדולה.
3. נחתוך את האגסים לפרוסות דקות ונוסיף לקערה עם עלי הרוקט.
4. נפזר את אגוזי המלך הקלויים מעל האגסים והרוקט.
5. נניח את כדורי הבוראטה במרכז הסלט ונחתוך אותם בעדינות כדי שהקרם הפנימי יתחיל לזרום החוצה.
6. נשפוך את הרוטב שהכנו מעל הסלט ונערבב בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
7. נגיש מיד ונהנה מהטעמים המופלאים!