
1. קלפו את הגזרים, הסלק, הקולורבי והצנון. בעזרת מנדולינה או סכין חדה, חתכו את השורשים לרצועות דקות וארוכות. זה ייתן לסלט מרקם פריך ומעניין.
2. שטפו את עלי הבייבי היטב וייבשו אותם בעדינות. הוסיפו אותם לקערה גדולה יחד עם רצועות השורשים.
3. פזרו מעל את אגוזי המלך הקצוצים והחמוציות המיובשות. האגוזים יוסיפו קראנץ' והחמוציות יוסיפו מתיקות עדינה.
4. בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית עם מיץ הלימון, מלח ופלפל. ערבבו היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
5. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כך שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
6. הגישו מיד ותיהנו מסלט רענן, צבעוני ומלא טעמים.