1. נתחיל בהכנת הבצל המטוגן: קלפו את הבצלים וחתכו אותם לטבעות דקות. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית והוסיפו את טבעות הבצל. טגנו את הבצל עד שהוא מזהיב והופך לפריך, כ-10 דקות. הוסיפו את החומץ הבלסמי והדבש, ערבבו היטב והמשיכו לטגן עוד 2 דקות. הסירו מהאש והניחו בצד להתקרר.
2. בזמן שהבצל מתקרר, נשטוף את החסה ועלי הרוקט ונייבש היטב. נחתוך את החסה לרצועות דקות ונניח בקערת סלט גדולה.
3. נוסיף לקערה את עלי הרוקט, אגוזי המלך הקלויים וגבינת הרוקפור המפוררת.
4. נוסיף את הבצל המטוגן שהתקרר לקערה ונערבב בעדינות את כל המרכיבים יחד.
5. נתבל במלח ופלפל לפי הטעם ונגיש מיד.