1. תחילה, נשטוף היטב את הענבים ונחתוך אותם לחצאים. נניח אותם בקערה גדולה.
2. נוסיף לקערה את עלי הרוקט ועלי הבייבי תרד, ונערבב בעדינות כדי לא לפגוע בעלי הירק.
3. נחתוך את גבינת הרוקפור לקוביות קטנות ונפזר מעל הסלט.
4. נוסיף את אגוזי המלך הקלויים לסלט, ונערבב בעדינות.
5. נכין את הרוטב: בקערה קטנה נערבב את שמן הזית, החומץ הבלסמי, הדבש, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
6. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו בטעמים הנפלאים של הרוטב.
7. נפזר את פרוסות הבצל הסגול מעל הסלט ונגיש מיד.