1. תחילה, חותכים את גבינת החלומי לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ. מחממים מחבת עם כף שמן זית ומטגנים את פרוסות הגבינה עד שהן מזהיבות משני הצדדים. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
2. להכנת הרוטב, מערבבים בקערה קטנה את הדבש, מיץ הלימון, חרדל הדיז'ון, חומץ הבלסמי, מלח ופלפל. טורפים היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
3. בקערת סלט גדולה, מניחים את עלי הרוקט, עלי הבייבי תרד ועגבניות השרי. מוסיפים את אגוזי המלך הקלויים והחמוציות המיובשות.
4. מוסיפים את פרוסות גבינת החלומי המטוגנות לסלט ומערבבים בעדינות.
5. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים שוב בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
6. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המופלאים!