1. חותכים את גבינת החלומי לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ.
2. מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את פרוסות החלומי עד שהן מזהיבות משני הצדדים. מוציאים ומניחים בצד.
3. חותכים את הבצל הסגול לטבעות דקות ומשרים במים קרים למשך 10 דקות כדי להוריד את החריפות.
4. חותכים את עגבניות השרי לחצאים.
5. בקערה גדולה מערבבים את עלי הרוקט, עגבניות השרי והבצל הסגול המסונן.
6. מוסיפים את פרוסות החלומי המטוגנות לסלט.
7. מכינים רוטב על ידי ערבוב שמן זית, חומץ בלסמי, דבש, מלח ופלפל. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות.
8. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המופלאים!