1. תחילה, נשטוף היטב את החסה הרומית ונייבש אותה בעזרת מגבת נייר. נחתוך את החסה לרצועות דקות ונניח בקערה גדולה.
2. נשטוף את הכרוב ונחתוך אותו לרצועות דקות גם כן. נוסיף את הכרוב לקערה עם החסה.
3. נוסיף את הקרוטונים לקערה. אם אתם אוהבים קרוטונים פריכים במיוחד, ניתן לקלות אותם מעט בתנור לפני ההוספה.
4. נפזר את גבינת הפרמזן המגוררת מעל הסלט.
5. נכין את הרוטב: נערבב את רוטב הקיסר עם שמן הזית ומיץ הלימון. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב היטב.
6. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
7. נגיש מיד ונהנה מהטריות והטעמים הנהדרים!