1. נתחיל בהכנת הרוטב: בקערה קטנה נערבב את החרדל, הדבש, שמן הזית, חומץ הבלסמי והשום הכתוש. נערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב שוב.
2. נשטוף את החסה היטב ונייבש אותה. נקרע את החסה לחתיכות בגודל ביס ונניח בקערת סלט גדולה.
3. נוסיף את הקרוטונים והפרמזן המגורר לחסה ונערבב בעדינות.
4. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות עד שכל החסה מצופה ברוטב.
5. נטעם ונוסיף עוד מלח או פלפל אם יש צורך.
6. נגיש מיד ונהנה מהטעמים המופלאים!