1. מתחילים בהכנת הגרעינים: מחממים מחבת על אש בינונית ומוסיפים את גרעיני הדלעת. קולים אותם במשך 5-7 דקות עד שהם מזהיבים ומתחילים לפצפץ. מסירים מהאש ומניחים בצד להתקרר.
2. בקערה גדולה, מערבבים את החסה עם רוטב הקיסר עד שכל העלים מצופים היטב.
3. מוסיפים את הקרוטונים, גבינת הפרמזן וגרעיני הדלעת הקלויים ומערבבים בעדינות.
4. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומזלפים מעל כף שמן זית.
5. מגישים מיד ונהנים מהקראנצ'יות המדהימה של הגרעינים בכל ביס.