1. נתחיל בהכנת הרוטב: בקערה קטנה נערבב את המיונז, חרדל דיז'ון, מיץ לימון, שמן זית ושום כתוש. נערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב שוב. נניח בצד להמתנה.
2. נשטוף היטב את החסה ונייבש אותה. נחתוך את החסה לרצועות דקות ונניח בקערת סלט גדולה.
3. נשטוף את עגבניות השרי ונחתוך אותן לחצאים. נוסיף את העגבניות לקערת הסלט עם החסה.
4. נוסיף את הקרוטונים וגבינת הפרמזן המגוררת לקערה.
5. נשפוך את הרוטב שהכנו מעל הסלט ונערבב בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. נטעם ונוסיף מלח או פלפל אם יש צורך. נגיש מיד ונהנה מהטעמים המופלאים!