1. תחילה, נחתוך את הטופו לקוביות קטנות ונניח בקערה. נוסיף כף שמן זית, רוטב סויה, מיץ לימון וחרדל דיז'ון. נערבב היטב ונשאיר להשרות כ-10 דקות.
2. בינתיים, נחמם מחבת עם כף שמן זית נוספת ונוסיף את קוביות הטופו. נטגן עד שהן מזהיבות מכל הצדדים, כ-5 דקות. נניח בצד להתקרר.
3. נשטוף את החסה ונחתוך אותה לרצועות דקות. נניח בקערת סלט גדולה.
4. נוסיף את הקרוטונים, גבינת הפרמזן והטופו המטוגן לקערה עם החסה.
5. נכין את הרוטב: נערבב בקערה קטנה את השום הכתוש, כף שמן זית, מיץ לימון, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל לפי הטעם.
6. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים היטב ברוטב.
7. נגיש מיד ונהנה מסלט קיסר עם טופו טעים ובריא!