1. תחילה, נשטוף את החסה היטב ונייבש אותה בעזרת מגבת נייר. חשוב שהחסה תהיה יבשה כדי שהרוטב יידבק אליה בצורה מושלמת.
2. נחתוך את החסה לרצועות דקות ונניח בקערה גדולה.
3. נוסיף את הקרוטונים והפרמזן המגורר לחסה ונערבב בעדינות.
4. להכנת הרוטב, נערבב בקערה קטנה את רוטב הקיסר עם השום הכתוש, מיץ הלימון ושמן הזית. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב היטב.
5. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות עד שכל החסה תכוסה ברוטב.
6. נגיש מיד, כדי לשמור על הפריכות של החסה והקרוטונים.