1. תחילה, נשטוף היטב את עלי החסה הרומית ונייבש אותם בעזרת מגבת נייר או מסננת. חשוב שהחסה תהיה יבשה כדי שהרוטב יידבק היטב לעלים.
2. נחתוך את עלי החסה לחתיכות בגודל בינוני ונניח בקערה גדולה.
3. להכנת הרוטב, נתחיל בכתישת שן השום ונערבב אותה עם החרדל, רוטב הווסטרשייר ומיץ הלימון בקערה קטנה.
4. נוסיף את החלמונים לתערובת ונערבב היטב עד לקבלת מרקם חלק.
5. נתחיל להוסיף את שמן הזית בהדרגה, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהרוטב מסמיך ומקבל מרקם קרמי.
6. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב שוב.
7. נשפוך את הרוטב על עלי החסה ונערבב בעדינות עד שכל העלים מצופים ברוטב.
8. נפזר מעל את הקרוטונים וגבינת הפרמזן המגוררת.
9. נגיש מיד ונהנה מהטעמים המופלאים!