1. התחילו בחיתוך לבבות הארטישוק לחצאים והניחו אותם בקערה גדולה.
2. הוסיפו את עלי הרוקט והבזיליקום לקערה וערבבו בעדינות.
3. בקערה נפרדת, ערבבו את שמן הזית, מיץ הלימון, הדבש, המלח והפלפל עד לקבלת רוטב אחיד.
4. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כך שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
5. פרסו את גבינת העיזים לחתיכות קטנות והוסיפו לסלט.
6. פזרו את אגוזי המלך הקלויים מעל הסלט לקבלת קראנץ' נוסף.
7. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המופלאים!