1. ראשית, יש לשטוף את הסלקים היטב ולבשל אותם במים רותחים עד שהם רכים. זה לוקח בערך 20-30 דקות, תלוי בגודל הסלקים.
2. לאחר שהסלקים התבשלו, יש לקרר אותם מעט ואז לקלף את הקליפה בעדינות. ניתן לעשות זאת בעזרת הידיים או בעזרת סכין.
3. חותכים את הסלקים לקוביות קטנות ומניחים בקערה גדולה.
4. בקערה נפרדת, מערבבים את היוגורט עם שמן הזית, חומץ הבלסמי, השום הכתוש, המלח והפלפל. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
5. יוצקים את תערובת היוגורט על קוביות הסלק ומערבבים בעדינות עד שהסלקים מצופים היטב.
6. מוסיפים את עלי הנענע הקצוצים ואת אגוזי המלך הקצוצים ומערבבים שוב בעדינות.
7. מעבירים את הסלט לכלי הגשה ומגישים קר.