1. בקערה גדולה, שלבו את הכרוב הסגול, הכרוב הלבן, הגזר, הפלפל האדום, הכוסברה, הבוטנים, הבצל הירוק והנענע. ערבבו היטב כדי שהמרכיבים יתפזרו בצורה שווה.
2. בקערה קטנה, הכינו את הרוטב על ידי ערבוב רוטב הסויה, מיץ הליים, הסוכר החום, שמן השומשום, רוטב הדגים והשום הכתוש. ערבבו עד שהסוכר נמס והרוטב אחיד.
3. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל המרכיבים יתכסו ברוטב.
4. הוסיפו את פלפל הצ'ילי הקצוץ וערבבו שוב. אם אתם אוהבים חריף במיוחד, תוכלו להוסיף עוד פלפל צ'ילי לפי הטעם.
5. תנו לסלט לנוח כ-10 דקות לפני ההגשה כדי שהטעמים יתמזגו היטב.