1. תחילה, נחתוך את הברוקולי לפרחים קטנים ונשטוף היטב במים קרים. נבשל את הברוקולי במים רותחים עם מעט מלח למשך 3-4 דקות עד שהוא מתרכך מעט אך עדיין שומר על קריספיות. נסנן ונשטוף במים קרים לעצירת הבישול.
2. נחתוך את הטופו לקוביות קטנות ונחמם מחבת עם כף שמן זית. נטגן את קוביות הטופו עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. נוסיף את השום הכתוש ונערבב היטב.
3. בקערה גדולה, נערבב את הברוקולי המבושל, הטופו המטוגן, הגזר המגורד והבצל הירוק הקצוץ. נוסיף את רוטב הסויה, כף שמן זית נוספת, מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב בעדינות.
4. נפזר מעל את השומשום הקלוי ונגיש את הסלט בטמפרטורת החדר או קר.