1. תחילה, חותכים את החצילים לפרוסות עבות ומפזרים עליהן מעט מלח. מניחים בצד למשך 15 דקות כדי להוציא את המרירות.
2. מחממים מחבת גדולה עם שמן זית ומטגנים את פרוסות החצילים עד שהן מזהיבות משני הצדדים. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
3. בקערה גדולה מערבבים את החצילים המטוגנים עם השום הכתוש, הטחינה, מיץ הלימון, מלח ופלפל. מערבבים היטב עד שהכל מתמזג.
4. מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצות ומערבבים בעדינות.
5. מעבירים את הסלט לכלי הגשה ומפזרים מעל את גרעיני הרימון לקישוט.
6. מגישים את הסלט בטמפרטורת החדר או לאחר קירור קל במקרר.