1. תחילה, נשטוף היטב את כל הפירות והנענע. נייבש אותם בעדינות עם מגבת נייר.
2. נחתוך את התאנים לרבעים ונניח בקערה גדולה.
3. נקלף את התפוחים ונחתוך לקוביות קטנות. נוסיף לקערה.
4. נוסיף את הענבים הירוקים והאדומים לקערה. אם הענבים גדולים, ניתן לחתוך אותם לחצאים.
5. נקלף את המנגו ונחתוך לקוביות. נוסיף לקערה.
6. נקצוץ את הנענע ונפזר מעל הפירות.
7. נערבב את מיץ הלימון והדבש בקערה קטנה ונשפוך על הסלט. נערבב בעדינות כדי שכל הפירות יתכסו ברוטב.
8. נפזר את אגוזי המלך הקצוצים מעל הסלט ונגיש מיד.