1. התחילו בקילוף וחתוך המנגו לקוביות קטנות. המנגו מוסיף מתיקות טבעית לסלט ומרקם רך.
2. קלפו את הפפאיה והסירו את הגרעינים. חתכו אותה לקוביות והוסיפו לקערה. הפפאיה תורמת טעם טרופי ומעט חמיצות.
3. קלפו את האננס וחתכו אותו לקוביות. האננס מוסיף חמיצות מתוקה ומרקם פריך.
4. קלפו את הקיווי וחתכו אותו לפרוסות דקות. הקיווי מוסיף צבע ירוק יפה וטעם חמצמץ.
5. חצו את הרימון והוציאו את הגרגרים. גרגרי הרימון מוסיפים צבע אדום עז וטעם חמצמץ.
6. חצו את הענבים והוסיפו לקערה. הענבים מוסיפים מתיקות ועסיסיות.
7. חתכו את התותים לחצאים והוסיפו לקערה. התותים מוסיפים צבע אדום וטעם מתוק.
8. ערבבו את כל הפירות בקערה גדולה.
9. הכינו רוטב על ידי ערבוב מיץ הלימון, הדבש ועלי הנענע הקצוצים. הרוטב מוסיף רעננות ומתיקות עדינה.
10. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל הפירות יתכסו ברוטב.
11. הגישו את הסלט מיד ותיהנו מהטעמים המופלאים!