1. ראשית, נשטוף היטב את כל הפירות תחת מים זורמים כדי להבטיח שהם נקיים מכל לכלוך או חומרי הדברה.
2. נחתוך את התפוחים והאגס לקוביות קטנות, נשאיר את הקליפה כדי להוסיף צבע ומרקם לסלט.
3. נקלף את הבננה ונחתוך לפרוסות דקות.
4. נחתוך את הענבים לחצאים ונוציא את הגרעינים אם יש.
5. נקלף את התפוז ונחתוך לפלחים קטנים.
6. נפריד את גרגרי הרימון ונוסיף לקערה.
7. נערבב את כל הפירות בקערה גדולה.
8. נוסיף כף קינמון טחון ונערבב בעדינות כדי שהקינמון יתפזר באופן שווה.
9. נוסיף כף דבש ומעט מיץ לימון טרי, נערבב שוב בעדינות.
10. נקשט בעלי נענע טריים ונגיש מיד.