1. קלפו את התפוזים והקלמנטינות וחתכו אותם לקוביות קטנות.
2. חצו את הרימונים והוציאו את הגרעינים בעדינות.
3. חתכו את התפוחים והאגסים לקוביות קטנות, והוסיפו לקערה גדולה יחד עם התפוזים והקלמנטינות.
4. פזרו את גרעיני הרימון מעל הפירות החתוכים.
5. הוסיפו כפית קינמון וכף דבש, וערבבו בעדינות כדי שכל הפירות יתכסו בתבלינים.
6. קצצו את אגוזי המלך והוסיפו לסלט.
7. הוסיפו כף יוגורט טבעי וערבבו שוב בעדינות.
8. קשטו בעלי נענע טרייה והגישו מיד.