1. ראשית, נשטוף היטב את כל הפירות תחת מים זורמים. חשוב לוודא שהפירות נקיים מכל לכלוך או חומרי הדברה.
2. נחתוך את התפוחים והאגסים לקוביות קטנות, ונשים בקערה גדולה.
3. נוסיף את הבננה, נחתוך לפרוסות דקות ונערבב בעדינות כדי שלא תתפרק.
4. נוסיף את הענבים והתותים, לאחר שחתכנו אותם לחצאים.
5. בקערה נפרדת, נערבב את מיץ התפוזים עם הדבש ומיץ הלימון עד לקבלת תערובת אחידה.
6. נשפוך את תערובת המיץ על הפירות ונערבב בעדינות כדי שכל הפירות יתכסו במיץ.
7. נפזר מעל את אגוזי המלך הקצוצים ונערבב קלות.
8. נגיש את הסלט בקערות אישיות ונקשט בעוד כמה אגוזים מלמעלה.