1. התחילו בחיתוך התפוחים הירוקים והאדומים לקוביות קטנות. אין צורך לקלף את התפוחים, אך אם אתם מעדיפים, ניתן לקלף.
2. חיתכו את המנגו לקוביות קטנות. כדי לעשות זאת בקלות, חתכו את המנגו לאורך הגרעין ולאחר מכן חתכו את החלקים לקוביות.
3. קלפו את הקיווי וחתכו אותו לפרוסות דקות.
4. חצו את הענבים לשניים. אם הענבים קטנים במיוחד, ניתן להשאירם שלמים.
5. חיתכו את התותים לפרוסות או לקוביות, לפי העדפתכם.
6. חצו את הרימון והוציאו את הגרגרים בעדינות. ניתן לעשות זאת על ידי חבטה קלה על גב הרימון עם כף.
7. בקערה גדולה, ערבבו את כל הפירות החתוכים יחד.
8. הוסיפו את הדבש ומיץ הלימון וערבבו בעדינות כדי לא לפגוע בצורת הפירות.
9. קשטו בעלי נענע טריים והגישו מיד.