1. תחילה, יש לשטוף את ראשי האנדיב ולחתוך אותם לרצועות דקות. הניחו את הרצועות בקערה גדולה.
2. הוסיפו את הפיסטוקים הקלויים לקערה. אם אתם רוצים להוסיף עוד טעם, ניתן לקלות את הפיסטוקים במחבת יבשה למשך כמה דקות עד שהם מקבלים צבע זהוב.
3. הוסיפו את החמוציות המיובשות ואת גבינת הפרמזן המגוררת לקערה. ערבבו בעדינות כדי שהמרכיבים יתפזרו באופן שווה.
4. הכינו את הרוטב: בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית, החומץ הבלסמי והדבש. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם. ערבבו היטב עד שהרוטב אחיד.
5. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המיוחדים!