1. תחילה, יש לשטוף את ראשי האנדיב ולחתוך אותם לרצועות דקות. הניחו את הרצועות בקערת סלט גדולה.
2. הוסיפו את האגוזים הקלויים והחמוציות המיובשות לקערה עם האנדיב.
3. פזרו את גבינת הפטה המפוררת מעל הסלט בצורה אחידה.
4. להכנת הרוטב, ערבבו בקערה קטנה את שמן הזית, החומץ הבלסמי והדבש. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם וערבבו היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
5. מזגו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
6. הגישו את הסלט מיד ותיהנו מהטעמים המופלאים.