1. תחילה, חותכים את האנדיבים לרצועות דקות ומניחים בקערה גדולה.
2. חותכים את הפטריות לפרוסות דקות ואת הבצל הסגול לחצאי טבעות.
3. מחממים מחבת עם כף שמן זית ומוסיפים את הפטריות והבצל. מקפיצים על אש בינונית עד שהפטריות מתרככות והבצל נעשה שקוף.
4. מוסיפים למחבת את החומץ הבלסמי והדבש, מערבבים היטב ומבשלים עוד כ-2 דקות.
5. מעבירים את תערובת הפטריות והבצל לקערת האנדיבים ומערבבים בעדינות.
6. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, אגוזי מלך קלויים וגבינת פרמזן מגוררת.
7. מערבבים שוב ומגישים מיד.