1. מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה ומוסיפים את שמן הזית. מוסיפים את רצועות העוף ומטגנים עד שהן מזהיבות מכל הצדדים.
2. מוסיפים למחבת את רוטב הסויה, הדבש, הג'ינג'ר והשום. מערבבים היטב ומבשלים עוד 2 דקות עד שהעוף סופג את כל הטעמים.
3. מוסיפים את הנבטים, הגזר, הפלפל האדום והבצלים הירוקים למחבת. מערבבים ומבשלים עוד דקה אחת בלבד כדי לשמור על הטריות של הירקות.
4. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומפזרים מעל את השומשום הקלוי.
5. מעבירים את הסלט לקערה גדולה ומגישים מיד.