
											1. התחילו בהכנת הברוקולי: שטפו אותו היטב וחתכו לפרחים קטנים. אם אתם מעדיפים, ניתן לחלוט את הברוקולי במים רותחים למשך דקה אחת בלבד כדי לשמור על פריכותו.
2. הניחו את הנבטים והברוקולי בקערה גדולה.
3. הוסיפו את עגבניות השרי החצויות ואת אגוזי המלך הקצוצים לקערה.
4. בקערה קטנה נפרדת, ערבבו את שמן הזית עם מיץ הלימון, הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם וערבבו היטב.
5. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים היטב.
6. הגישו מיד ותיהנו מסלט טרי ומרענן!