1. מתחילים בשטיפת הנבטים, הנענע והכוסברה היטב תחת מים זורמים. חשוב לוודא שאין שאריות עפר או חרקים בעלים.
2. מנערים את העלים בעדינות כדי להיפטר מעודפי מים, ולאחר מכן מניחים אותם על מגבת נייר לייבוש.
3. חותכים את הנענע והכוסברה לחתיכות גסות ומניחים בקערה גדולה.
4. מוסיפים את הנבטים לקערה ומערבבים בעדינות כדי לא לפגוע בנבטים.
5. מוסיפים את מיץ הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל השחור לקערה ומערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מתמזגים יחד.
6. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
7. מגישים מיד ונהנים מהטעמים הרעננים והמרעננים של הסלט.