1. תחילה, חותכים את האבוקדו לקוביות בגודל בינוני ומניחים בקערה גדולה.
2. מוסיפים את החמוציות המיובשות, אגוזי המלך הקצוצים, הבצל הירוק והכוסברה הקצוצה לקערה עם האבוקדו.
3. מערבבים בעדינות את כל המרכיבים יחד כדי לא לפגוע במרקם האבוקדו.
4. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את מיץ הלימון עם שמן הזית, מלח ופלפל לפי הטעם.
5. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
7. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המרעננים והמרקמים המגוונים.